Parannetaan, kehitetään, uusitaan

Entra Marketing Oy

Entra on markkinoinnin MONIOTTELIJA

Toteutamme joustavasti perinteiset taittoprojektit sekä vaativat digitaalisen markkinoinnin kampanjat.
Graafisen suunnittelun osalta laadimme mm. lehdet, julkaisut, esitteet, ilmoitukset, uutiskirjeet ja kaikki markkinointimateriaalit joko asiakkaan nykyisellä ulkoasulla tai täysin uudella ilmeellä.
Digitaalinen markkinointi täyttää vaativatkin odotukset. Toteutamme mainoskampanjat mm. Googleen, Facebookiin ja Instagramiin.
Viestintäpalveluista kauttamme saa mm. tiedotteet, uutiskirjeet ja sosiaalisen median kanavien ylläpidon. Hoidamme markkinoinnin ja viestinnän projektit, kuten erilaiset julkaisut myös kokonaisuudessaan budjetoinnista ja sisällön toimittamisesta valmiiseen julkaisuun.
Jaana Konttinen

JAANA
Graafinen suunnittelu

Jaana hoitaa alan työt aina pienistä esitteistä ja kaarrokeneuleista isojen taittoprojektien hallintaan. Kokemusta graafisesta suunnittelusta ja matkailun markkinoinnista hänellä on yli 15 vuoden ajalta.

Jaana pitää langat käsissä, niin työrintamalla, kuin kotisohvallakin. "Lankoja ei saa päästää sotkeutumaan". Kun pitää toimia, hän ei pelkää upottaa käsiään lankakoriin.

#lehden-taitto #graafinen-suunnittelu #projektinhallinta
Jaana Konttinen

ANTTI
Digitaalinen markkinointi

Antin tehtävä on tuottaa asiakkaille mitattavaa arvoa. Tämä tapahtuu digimarkkinoinnin eri keinoin, josta hänellä on kokemusta yli 10 vuoden ajalta.

Analyyttisen mielen ja taktisen mainonnan yhdistäminen kertoo nopeasti eri mainoskampanjoiden kannattavuuden.

#digimarkkinointi #google-ads #facebook
Entra Marketing Oy
Image
Image

Lähetä viesti

Täytä vaadittavat tiedot.
Täytä vaadittavat tiedot.
Image
Image