Referenssit

Parhaat palat toimeksiannoistamme

Matkailukartat

Olemme toteuttaneet matkailukartan historialliselle Kuninkaantie-matkailutielle yhteistyössä Kuninkaantie ry:n kanssa, Kylään.fi-matkailuverkoston koko Suomen laajuisen kylämatkailun palvelukartan sekä Via Karelia -matkailureitistön palvelukartan yhteistyössä Runon ja Rajan tie ry:n kanssa.

kuninkaantie.info 
kylään.fi
viakarelia.fi


Kuopion palvelukartta

Toteutimme vuoden 2018 matkailijan palvelukartan Kuopio alueelle yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa.


Hyväluontoinen Häme, matkailun tuotekortit

Toteutimme matkailun tuotemanuaalin Matkalla kasvuun -hankkeelle. Matkalla kasvuun on maaseudulla toimivien matkailualan yritysten ja matkailusidonnaisten toimijoiden yhteistyöhanke Kanta-Hämeessä.

hyvaluontoinenhame.fi


Culture EDEN in Finland 2017 -kilpailu

Culture EDEN in Finland on Suomen kansallinen EDEN-kilpailu, jonka järjestävät Finpron Visit Finland -yksikön koordinoima Culture Finland kulttuurimatkailun katto-ohjelma, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Soila Palviainen toimii kilpailun koordinaattorina.

Culture EDEN in Finland -kilpailu 5.6.-31.8.2017


Idän Taiga ry

Toteutimme uudet Wild Taiga -esitteet eri kielillä Idän Taiga ry:lle.

www.wildtaiga.fi 


Pohjois-Karjalan Teatterikesä 2016-2017

Kokosimme ja toteutimme Pohjois-Karjalan Teatterikesä 2016 ja 2017 -esitteet Maaseudun Sivistysliiton Itä-Suomen toimiston ja Nuorisoseurat Pohjois-Karjalan kanssa. 


Culture Creators

Toteutamme Visit Finlandin/Finpron hallinnoiman Luova Matka -hankkeen Culture Creators -tiimivalmennukset. Valmennuksia on kaikkiaan kymmenen vuosien 2016 ja 2017 aikana.

Culture Creators -valmennukset 
Luova Matka -hanke 


Lomakeskus Huhmari

Teemme Lomakeskus Huhmarille erilaisia markkinointimateriaaleja ja uutiskirjemarkkinointia.

www.lomakeskushuhmari.com 


Suomen Sininen Tie ry.

Suunnittelimme ja toteutimme kokonaisvaltaisesti Sininen Tie 2016 -esitteen. Mukaan kuuluivat niin toimitus, taitto kuin ilmoitusten myynti.

www.sininentie.fi  

Valamon luostari

Entra on ollut mukana hoitamassa Valamon luostarin markkinointia vuodesta 2013 lähtien. Markkinoinnin suunnittelun lisäksi toteutamme tarvittaessa mm. esitteitä, ilmoituksia ja muuta printtimateriaalia sekä uutiskirjeitä.

www.valamo.fi 


Valtakunnallinen kylämatkailuhanke / Lomalaidun ry.

Lomalaidun ry:n hallinnoiman hankkeen Teemapohjaisen kylämatkailun kehittäminen – valtakunnallinen koordinaatiohanke II, 2012-2014 puitteissa on tehty sekä markkinoinnillista että kehittämisyhteistyötä. Yhteistyössä tuotettiin ensimmäinen Tervetuloa kylään -esite sekä uutiskirjeet. Kylämatkailuhankkeen kyläkohtaiset haastattelut ja loppuraportit tehtiin Entran Soila Palviaisen ja Simo Palviaisen toimesta syksyllä 2014.

www.tervetuloakylaan.fi  


Tsipaniekka Oy / Ravintola Parppeinpirtti

Teemme Ravintola Parppeinpirtille mm. esitteitä sekä uutiskirjemarkkinointia.

www.parppeinpirtti.fi


Karelia Expert Matkailupalvelu Oy

Pohjois-Karjalan matkailun esitteitä, printtimainontaa sekä viestintää olemme tehneet yhteistyössä Karelia Expert Matkailupalvelu Oy:n kanssa. Karelia Expert hallinnoi Pohjois-Karjalan matkailubrändiä, VisitKarelia.fi.

www.visitkarelia.fi 


Blueberry Hill Blues & Jazz Festival

Vastaamme pääosin Blueberry Hill Jazz & Blues Festivalin yritysyhteistyösopimuksista, tuotimme tapahtuman esitteen sekä teemme uutiskirjemarkkinointia.

www.bbhf.fi 


Hermannin Viinitila

Yhteistyössä aktivoimme sekä matkailijaryhmiä että yritysasiakkaita sekä teemme Hermannin Viinitilan tuotteita ja palveluita paremmin tunnetuksi.

www.hermanninviinitila.fi  


Visit Finland

Kulttuurimatkailun kehittämistä ohjataan ja koordinoidaan valtakunnallisen katto-ohjelman, Culture Finlandin (CF) kautta. Se on Visit Finlandin ohjauksessa toimiva kokonaisuus, jota hallinnoi Finland Festivals ry.

Entran toimitusjohtaja Soila Palviainen toimi katto-ohjelman projektipäällikkönä vuosina 2011-2013 ja toimii paraikaa Pohjois-Karjalan aluekoordinaattorina.

www.visitfinland.com 

 

Yhteystiedot

Entra Oy
Nyyrikinkatu 25 A 1, 80260 Joensuu

puh. 0400 654 614
jaana.konttinen@entra.fi

Y-tunnus: 2326425-2

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeissä kerromme Entra Oy:n tarjoamista palveluista.
Please wait